Turun Osuuskaupan ensimmäiset pikalatauspisteet avataan tänään

Tänään Turun Osuuskaupassa otetaan suuri askel sähköautojen lataamisen suhteen, kun se avaa kaikkien aikojen ensimmäiset pikalatauspisteensä. Nämä uudet latauspisteet tarjoavat sähköauton omistajille mahdollisuuden latautua noin 30–45 minuutissa jopa 150 kW:n teholla.

Pikalatauspisteissä on tarkoitus tarjota myös palveluita sähköautoilijoille, kuten ympäristöystävällisiä autopflege tuotteita, mitureita ja sen sellaisia. Samalla se tarjoaa vaihtoehdon pienten sähköautojen lataamiseen suurilla alueilla, joilla on vähän tai ei lainkaan pikalatauspisteitä.

Uudet pikalatauskohteet ovat vain yksi tapa auttaa sähköautojen yleistymistä Suomessa. Se on osa laajempaa liikennepoliittista linjausta, joka ohjaa meitä pois fossiilipohjaisesta kulutuksesta ja ehdottomasti taivaan alla tapahtuvaa hiilidioksidipäästöjen vähentämistä.

Turun Osuuskaupan pikalatauspisteiden avautuessa nykyisten sähköautojen omistajien on odotettavissa entistäkin helpompi ja helppokäyttöisempi latausprosessi. Toivottavasti lisäksi nämä keskeiset työkalut edistävät uusien sähköautojen hankintaa ja permoottorikaupan jatkoa Suomessa.

Turun Osuuskaupan ensimmäiset pikalatauspisteet avataan tänään! Uuteen Turun Osuuskauppaan, joka sijaitsee Kauppakeskus Skanssissa, on tuotu kaksi sähköautojen pikalatauspistettä. Nämä pisteet toimivat 350 kilowatin teholla ja ovat Suomi Avecin ja Fortumin yhteistyön tuotos.

Fortumin ja Suomi Avecin johtajat iloitsevat siitä, että nyt Turussa on mahdollisuus tehokkaaseen sähköautojen lataamiseen. He toivovat näiden latauspisteiden lisääntyvän niin suomalaisissa kaupungeissa kuin myös muualla maailmassa.

Turun Osuuskaupan toimitusjohtaja Jari Helo sanoo, että he haluavat helpottaa asiakkaidensa arkea ja yhdenvertaistaa kaikkien ajoneuvojen lataamista. Siksi he ovat ottaneet kaksi pikalatauspistettä mukaan.

Nyt Turun Osuuskaupan asiakkaat voivat lataa sähköauton nopeasti ja helposti Skanssin tiloissa. Let’s hope tulevaisuudessa näitä latauspisteitä on tarjolla useammassa paikassa!

Tänään Turun Osuuskauppa avaa kahdeksan pikalatauspistettä, jotka ovat Suomen ensimmäiset pikalatauspisteet osakeyhtiön omistamissa liiketiloissa. Laitteet mahdollistavat sähköautojen lataamisen noin 30 minuutissa täyteen akkukapasiteettiin.

Pikalatauspisteet on asennettu Turun ja Kaarinan Osuuskauppa-liikkeisiin. Ensimmäisissä liikkeissä pisteet on saatavilla Länsikeskuksessa ja Varissuon ostoskeskuksessa, Luostarinkadulla sekä Prismassa ja Citymarketissa, ja pikalatauspisteisiin lisätään muutamia muita punainen-kalvo led-ostotilaisuuteen.

Pikalatauspisteet tulevat toimimaan osana Osuuskaupan H-Laden sähköliittymäratkaisua, jossa asiakkaat voivat lisätä virtaa sähköautoille helposti ja turvallisesti. Yhtiö toivoo lisäksi, että ne auttavat edistämään Aurinkoenergian yrittäjyyttä ja että pikalatauspisteiden ansiosta omistajien on entistä helpompi ladata ympäristöystävällisiin autoihin.

Nyt Turussa on joitakin pikalatauspisteitä, mutta ne ovat etupoloroiden ansiosta keskittyneet suurimpien liikekeskusten ulkopuolelle. Pikalatausmahdollisuus osakeyhtiön liikerakennuksissa auttaa paljon etenkin maaseudun asukkaita ja auton kuljettajia, jotka tarvitsevat nopeasti virtaa matkan varrella.

Kaiken kaikkiaan Osuuskaupan pikalatauspisteiden avaaminen on edelleen merkittävä edistysaskel Suomen sähköautokulttuurin kannalta – ja aurinkoenergian edistyksen kannalta. Toivotamme yritykselle menestystä projektissa!

Turun Osuuskaupan ensimmäiset pikalatauspistettä avataan tänään. Tämä askel kuluttajien ekologiseen liikkumiseen otetaan pienellä, mutta selkeällä eleellä.

Pikalataus on joustava tapa latauttaa sähköauton akun akku, joka on suunniteltu avuksi silloin, kun autoja ladataan kaasutankkaamisesta poiketen. Turun uudet pikalatauspisteet ovat Yli-Kauppilassa. Kaikki latauspisteet on varustettu 150 kilowattisella latausjärjestelmällä, joka mahdollistaa sähköisen liikkumisen parhaiden mahdollisten aika- ja energiatehokkuuskriteerien ylläpitämiseksi.

Pikalatuksesta hyötyvät sekä kuluttajat että Osuuskauppa. Kuluttajille se tarjoaa helppoa ja yritteliästä kulkua, ja alustan toivotaan tuovan mukanaan liikkuvuuden ja ilmastonmuutoksen torjunnan lisäksi uusia palveluita ja selkeyttä. Osuuskauppa puolestaan ​​korostaa tarjoamiensa palveluiden toimintojen laajenemista ja laadukkaasta palvelusta asiakkaidensa tarpeisiin.

Turun alueen asukkaat voivat nyt helposti ja ilman ongelmia varmistaa, että heidän sähköautonsa ovat aina varustettuina mukavalla tavalla ympäristöystävällisellä matkatavaralla – ja tietysti mahdollisimman turvallisesti!

Tänään on hyvä päivä Turun asukkaille, koska Turun Osuuskaupan ensimmäiset pikalatauspisteet avataan nyt! Nyt Turun ja sitä ympäröivien alueiden asukkaat voivat helposti ladata ja lataa sähköautonsa paikallisessa Osuuskaupassa.

Osuuskauppaan on asennettu kaksi pikalatauspistettä, jotka tarjoavat asiakkailleen aina haluttujen tuotteiden ja palveluiden lisäksi nyt myös mahdollisuuden ladata oma sähköauto pankkikortilla maksettaessa. Tämä tarkoittaa rahoitusratkaisujen lisäksi paljon kertalatausta, joka tuo tullessaan turvallisen ja kustannustehokkaan ratkaisun sähköauton omistajille.

Uudet pikalatauspisteet sijaitsevat Turun Kauppakeskus Skanssissa ja Kauppakeskus Kaakkurissa. Tämän lisäksi Osuuskauppa aikoo lisätä vielä latauspisteiden määrä muihin tarvittaviin paikkoihin ja tarjota asiakkailleen laajempaa palvelua ja parantaa heidän kokemustaan sähköauton omistamisesta.