Turun Osuuskaupan ensimmäiset pikalatauspisteet avataan tänään

Kun asiakkaat vaativat enemmän sähköautoiltaan, Turku Osuuskauppa lanseeraa tänään Helsingissä maailman ensimmäiset pikalatauspisteet. Latausasemat tulevat olemaan kaikkien saatavilla julkisella alueella yhtiön pääkonttorin vieressä.

Turun Osuuskaupan älykäs pysäköintijärjestelmä on tarkoitus ottaa käyttöön Suomessa tämän vuoden loppuun mennessä. Yhtiö pyrkii vaikuttamaan Suomen liikenne- ja ruuhkaongelmiin lyhentämällä maksujen odotusaikoja.

Turku Osuuskauppa vahvisti, että sen ensimmäinen ns. pikalatausasema, joka sijaitsee Kauppatorin keskiosassa, on valmis käyttöön tänään. Hanke maksaa 35 miljoonaa euroa, mutta se tekee enemmän kuin vain lyhentää odotusaikoja latausasemilla – se hyödyttää myös alueen kuljettajia, koska he voivat ladata sähköautojaan odottaessaan paikkaa latausaseman lähellä.

Teillä on jo yli miljoona sähköautoa. Myös pikalatauksen kysyntä on kasvanut. Tämä auttaa yritystä saavuttamaan myyntitavoitteensa vuoteen 2020 mennessä.

Turku Osuuskauppa (toyota) on Euroopan johtava sähköajoneuvojen valmistaja ja kuuluu Toyota Motor Companyyn ja Fuji Heavy Industries -konserniin.

Turun Osuuskauppa on pyrkinyt vähentämään pysäköintimaksuja. Pysäköintimaksut ovat suuri osa heidän liiketoimintaansa, joten he avaavat tänään 11 pikalatauspistettä.

Asiakkaiden edelleen palvelemiseksi ja myynnin kasvattamiseksi Turku Osuuskauppa on avannut Suomen ensimmäiset pikalatauspisteet.

Sähköautot ovat yleistymässä ja niiden kysyntä kasvaa. Paikallinen sähköautovalmistaja Turku Osuuskauppa yrittää saavuttaa “Sähköautokaupungin” väitteen kolmipäiväisen tapahtuman aikana.

Maailman ensimmäisten pikalatauspisteiden takana Turussa toimiva yritys kertoo lisänneensä nyt 50 paikkaa eri puolilla Suomea. Latauspisteen on rakentanut ryhmä opiskelijoita, ja se on maksutta kaikkien sähköautojen käytössä (paitsi kulta- tai hopeaautojen omistajat).

Suomessa on paljon sähköautojen pikalatauspisteitä, jotka ovat olleet käytössä vuoden 2017 alusta.

Sähkömittariin on liitetty älykäs latauspiste ja voit käyttää sähköautoasi energian varastointilaitteena. Laturia ei tarvitse aina olla kytkettynä pistorasiaan ja sitä voidaan käyttää tarpeen mukaan. Se lataa autosi ajon aikana tai jopa pysäköitynä, joten auton oven lukituksen avaaminen vie vähemmän aikaa kuin perinteisillä pistokelatausjärjestelmillä.

DC Fast Charging Point aukeaa tänään Turun Osuuskaupassa Helsingin Munkkiniemen lähellä! Tämä on ensimmäinen pikalatauspisteemme! Olemme kehittäneet tämän järjestelmän asiakkaidemme tarpeita ajatellen

Turku Osuuskauppa tarjoaa pikalatauspisteitä sähköautoille.

Ensimmäiset pikalatauspisteet avataan tänään Turun Osuuskaupan torilla Turun Kauppatorilla. Tämä aloite on osa yhtiön suunnitelmaa nousta sähköautomarkkinoiden johtajaksi ja tuoda uutta teknologiaa liiketoimintaan.

Turun Osuuskaupan ensimmäiset pikalatauspisteet avataan tänään.

Kuluttajien sähköautojen kysyntä on kasvussa. Bensiiniautojen kysyntä on vähentynyt maailmassa öljyn hinnan nousun jälkeen. Vuonna 2019 bensiinikäyttöisiä autoja oli myynnissä murto-osa vuoden 1999 määrästä.

Ensimmäiset pikalatauspisteet avataan tänään Turussa. Yhtiö ilmoitti myös luovansa uuden sähköautojen jakeluverkoston vuoteen 2018 mennessä.

Markkinoille on tulossa uudenlainen latauspiste, jota kutsutaan pikalaturiksi. Sen avulla voit ladata autosi 100 % akun kapasiteetista 60 minuutissa, mikä on paljon nopeammin kuin tavalliset latauspisteet ja auttaa keskimääräistä käyttäjää säästämään 30-40 % polttoainekustannuksissa.

Startup Turku Osuuskauppa avaa ensimmäiset pikalatauspisteet Suomessa. Ajatuksena on tehdä sähköautoista menestyneempi tarjoamalla ihmisille helpompi tapa ladata akkujaan.

Ainoa asia, joka on tehtävä, on asentaa uusi johto taloosi tai autoosi, joka käynnistää sitten erityisen järjestelmän, jonka avulla voit ladata sen samalla virtalähteellä kuin muut laitteet ja laitteet. Jos vertaamme tätä julkiseen Wi-Fi-verkkoon, voimme nähdä, miksi tämä ratkaisu voisi olla niin tehokas vähentämään autojen ja moottoripyörien polttoaineenkulutusta ja saastumista – tällainen järjestelmä käyttäisi samaa virtalähdettä kaikille laitteille, jotka pystyvät käytä sitä, vaikka niitä ei olisi kytketty verkkovirtaan.

Turku Osuuskauppa on suunnitellut uuden latauspistekonseptin helpottamaan sähköautojen käyttöä. Ajatuksena on helpottaa niiden ihmisten elämää, jotka haluavat käyttää sähköautoja eivätkä voi aina olla kotona päiväsaikaan tai toimistossa. Sama pätee heidän matkustaessaan.

Autojen osalta kukaan ei voi voittaa ruotsalaista jättiläistä.

Ne ovat olleet sähköautojen valmistajien vertailukohta. Nyt he avaavat ensimmäiset pikalatauspisteensä Turkuun.