Sähköautojen kokoontumisajot Turussa nyt myös videolla!

Sähköautoilla on suuri vaikutus talouteen ja yhteiskuntaan, ja niiden käyttö lisääntyy. Tämä johtuu siitä, että ne ovat ympäristöystävällisiä, halpoja valmistaa ja käyttää, mukavia ajaa, viileitä kesäaikaan ja paljon muuta.

Saatat ajatella sähköautoja futuristisena teknologiana, joka on kaukana todellisesta elämästä. Viimeaikainen kehitys on kuitenkin osoittanut, että myös sähköautot ovat tulossa lähemmäksi kuin alun perin luulimme!

Tekniikan kehityksen ansiosta sinun ei enää tarvitse miettiä, miten ja milloin haluat ajaa. Sähköautoista on tulossa todellisuutta. Tästä syystä meidän on otettava huomioon, että ne eivät ole vain ylellisyystapa, vaan myös välttämättömyys joillekin ihmisille.

Sunnuntai-iltana (6.7.) klo 23.00 EST isännöidään ensimmäinen sähköautokokous Turussa! Tämä tapahtuma lähetetään suorana maailmanlaajuisesti TurkuCarsin kautta.

Kauan ennen kuin sähköajoneuvot nousivat esiin muodonvaihtajina, ajatus sähköautosta oli kaikkien päässä. Ensimmäiset sähköautojen B2B-ratkaisut syntyivät. Vuonna 1994, 10 vuotta niiden keksimisen jälkeen, niitä voidaan varmasti pitää läpimurtoina kohti parempaa liikkuvuutta ja kaupunkiympäristöä.

Nykyään lähes kaikki maailman alan johtajat keskittyvät toimintansa sähköautoihin. Koska niiden hintalappu on melko korkea nykystandardien mukaan (jopa 300 000 dollaria), niillä ei kuitenkaan ole mahdollista ajaa päivittäin pitkiä matkoja tavallisilla teillä. Siksi myös niiden, jotka haluavat mennä pitkälle matkalle, kannattaa valita ympäristöystävälliset kuljetusavustajat, kuten Tesla Model S tai Toyota Prius C, bensiinimoottoristen ajoneuvojen sijaan.

Osion aihe: LinkedIn

Yksi autoteollisuuden uusista trendeistä on sähköautot. Niillä on monia etuja, jotka tekevät niistä erittäin houkuttelevia kuluttajille, mutta myös yrityksille. Se voisi olla tapa vähentää energiakustannuksia ja saastepäästöjä.

Sähköautojen kerääminen kasvaa jatkuvasti. Nyt Turussa tapahtuma on mahdollista seurata televisiosta. Sähköautoja on tällä hetkellä neljä:

– Daimler/Nissan LEAF

– BMW i3

– Mitsubishi i Lancer EV

Sähköautot ovat kasvava bisnes. Tästä syystä monet kaupungit ympäri maailmaa, myös Turku, ovat alkaneet rakentaa sähköautoja. Sähköautoilla on kuitenkin varjopuolensa: ne maksavat tuhansia euroja enemmän kuin kaasukäyttöiset.

Tämän ongelman ratkaisemiseksi käytin älypuhelinta ja nauhoitin videoita, joissa esitin sähköauton toimivuuden ja sen edut.

Sähköautojen kysyntä on ollut tasaista jo pitkään, mutta hyvin rajoitetulle määrälle ihmisiä. Nyt on myös mahdollisuus omistaa auto, jolla voi liikkua paikasta toiseen.

Sähköautojen äskettäisen nousun vuoksi ajattelimme, että olisi hyvä aika antaa ajoraportti.

On yleisesti tiedossa, että sähköautot tarjoavat pitkän ajokilometrin. Nyt ne ovat kuitenkin hyödyllisiä myös kesäajoille ja ulkoiluun.

Reaaliaikaisen GPS-seurannan ja automaattisen jarrutuksen ansiosta sähköautoista on tullut paljon turvallisempia ja nautittavampia ajaa. Tämä on hienoa kaikille. Planeettamme ei kuitenkaan ole luotu liikenneruuhkia varten :))

Sähköautot alkavat kerääntyä Itämerelle. Näet lukuisia sähköautoja kerääntyvän Turun rannoille ja läheisille järville ja saarille.

Aiemmin, vaikka halusit ostaa sähköauton, sinun piti ajaa lähimpään suureen solmukohtaan. Nyt kun sähköautoja on saatavilla kaikenmuotoisina ja -kokoisina, on odotettavissa, että useammat ihmiset voivat hankkia yhden tärkeimmistä asioista: edullisen, ympäristöystävällisen ajoneuvon.