Sähköautojen kokoontumisajot Turussa nyt myös videolla!

Turun alueella sähköautojen ystävät voivat iloita, sillä kesän kunniaksi on saatu jännittävä uutinen. Maanantaiaamuisin joukko sähköautoilijoita tapaa Turun kauppatorilla ja pidättäköön nyt myös videolla!

Turun Sähköautoyhdistys on järjestänyt tilaisuuden, jossa sähköautoilijat voivat pitää huolestuttavan hauskaa ja tutustua toisiinsa. Useimmat osallistujat ovat omistajia, mutta kaikki autot ovat tervetulleita nauttimaan aamupäivän seurasta.

Tilaisuutta voidaan seurata myös etäyhteyden avulla. Joka maanantai meillä on digitaalisen kokoontumisen haaste, jossa osallistujat puhuvat sähköautoista ja jakavat tarinoita ja kokemuksia. Kaikilla on mahdollisuus osallistua ja seurata tilaisuutta.

Ketta paikalta ei viihdy tilaisuudessa? Se on helposti saavutettavissa oleva paikka ja sinulla on mahdollisuus nauttia muiden autoilijoiden seurasta. Pidetty hauskaa ja muista turvavälineitä – liikenteessä on riskialtista! Nyt on aika aloittaa maanantaiasi Turussa ajamalla, olemalla osa sosiaalisesta verkostosta ja nauttimalla sähköautojen salaisuuksista!

Turun seutu on ollut sähköautojen suurkuluttajien luvattu maanosa ja tähän liittyvästi turkulaisille onkin nyt tarjolla erikoistapahtuma. Turussa on mahdollista osallistua monia erilaisia sähköautojen kokoontumisajoja, mutta tämän uusimman tilaisuuden osallistuminen on vielä yksinkertaisempaa, sillä pääset mukaan myös etänä!

Etätilaisuus tarjoaa samaa sisältöä kuin paikan päällä tapahtuva tapahtuma, lukuun ottamatta kaasupäiden luovuttamista paikan päällä olleille autokatsojille. Etukäteen ilmoittautuneet puhujat ja esittelijät osallistuvat ajoituksille videoyhteyden avulla, jotta etätapahtuma olisi mahdollisimman ennakoitava ja laadukas. Yleisöllisen tapahtuman sijaan ajot keskittyvät kestoltaan noin puoleen tuntiin ja yksityiskohtaiseen tutustumiseen ja vaihtoehtoihin liittyvissä asioissa.

Tapahtuma antaa sähköautoja kiinnostuneille uudenlaisen tavan tutustua tulevaisuuden mahdollisuuksiin ja sekabenzien edut ja haitat autojen vertailussa. Kampukset tarjoavat ainutlaatuisen tilan uskontoon enemmön sivilisaatioita kohti menevien polkujen rakentamiseksi – Tyydyttävien siirtymiemme syntymiseksi ja luoemiseksi.

Tilaisuus on mielenkiintoinen tapa ennakoida tulevien vuosien muutoksia ja se tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden perehtyminen uusimpiin autojen teknisiin ominaisuuksiin vastapainona vanhoilliselle nōtolle pysyvisss autoaaltoissa. Tule mukaan mielenkiintoiseen ja informatiiviseen tapahtumaan ja osallistu joko paikan pāllā tai etänā – Turussa 25.3!

Tänä vuonna Turun alueella on tarjolla entistä useampia mahdollisuuksia osallistua sähköautojen kokoontumisajoihin. Nyt meille on tuotu digitaalisen teknologian tukema etävideokokouskonfiguraatio, joka tarjoaa mahdollisuuden seurata ja osallistua näihin tapahtumiin.

Tapahtuman isäntänä toimii Aurinkomatkat Turun toimipiste. Kokoukseen osallistutaan ilmoittautumalla sähköpostilla ryhmille@aurinkomatkat.fi. Kiinnostuneet pääsevät seuraamaan livenä japanilaisiin hybridi- ja plug-in hybridiautoihin tutustuvia ajokerhoja, tapaamaan autojen omistajia sekä tutustumaan samaan autoalan uutuusmalleihin.

Tilaisuudessa esitellään myös sähköautoihin liittyviä ympäristöteknologioita, jonka ansiosta kuluttajien on helpompi saada parempaa ymmärrystä sähköautojen eduista ja mahdollisuuksista. Autotekniikoiden lisäksi tilaisuudessa voidaan jakaa tietoa autojen ylläpidosta ja autonhallinnasta.

Ympäristöystävällinen tapa kokeilla uusia autoja ja tietenkin myös viihtyisä energiantutkimuskeskus! Tilaisuus antaa meille mahdollisuuden tutustua autovalmistajiin ja oppia lisää teknologiasta. Suosittelemme ehdottomasti osallistumaan tilaisuuteen oppimaan lisää sähköautoista ja heidän tarjoamistaen hyödyistä!

Tänä viikonloppuna Turussa järjestetään jo perinteeksi muodostunut tapahtuma sähköautojen kokoontumisajot! Tänä vuonna ajot ovat erityisiä, sillä ensimmäistä kertaa tapahtuma on mahdollista seurata myös live-videolta.

Ajot kokoontuvat torstaina Helsingintien Rantalaaksonparkkiin 14.00 ja sieltä lähtee reitti kulkemaan mm. Airistolle ja Pyhämaan Autohallille, palaamalla takaisin Rantalaaksoon. Turuniongilla on paikan päällä oma paikka ajon alkua seuraamaan, jonka lisäksi ajojen linjaa voidaan seurata livelähetyksen kautta.

Sähköautojen mukana liikennöivien rallien sisarustapahtumissa, ECO:n autorallit (https://www.ecorally.com/), seurataan myös videolta, miten kaasuja painetaan! Tulevan viikonlopun ECO:n autorallissa Turussa palkitaan parhaiten ja hauskemmin ajava sähköautoilija ja autojen kaasupainon mestari! Jokainen osallistuva sähköautoilija on oikein tervetullut ajoihin ja niiden ilmapiiri on avoin, kaikille halukkaille tullen!

Jos siis omistat sähköauton tai olet kiinnostunut oman omistamisen mahdollisuudesta, tule heti mukaan ajamaan ja seuraa siitä ajamista myös videolta. Tapahtuman kutsuvieras osaa varmasti antaa lisätietoa ajoihin liittyen ja ECO-osallistujien tuloksia voi seurata verkosta. Toivottavasti nautitte viikonlopun sähköautojen äänestyksestä ja videolla tapahtuneesta! Löydettyjen ratojen ämpien merkintöjene pitäisi nyt viihdyttävien kuvien osalta pitäisi antaa vauhdikasta palvelua.